1. Rob Verheijen

Ik ben Rob Verheijen (57) en woon met mijn partner Marjolein in Berg en Dal. Begin 1980 ben ik als jonge wachtmeester bij de rijkspolitie begonnen in het Hoog en het Laag en Groesbeekse land. Na 38 jaar nog steeds met evenveel passie en liefde voor het vak werkzaam bij de Politie, nu als secretaris van de OR van de politie-eenheid Oost Nederland in Apeldoorn. 

Met dezelfde passie en overtuiging ben ruim 12 jaar actief in de politiek als raadslid voor het CDA. Ik ben trots om mijn team met geweldige CDA-kandidaten op Lijst 1 te mogen aanvoeren tijdens deze gemeenteraadsverkiezingen van de gemeente Berg en Dal. Ons CDA-programma is mede tot stand gekomen door vele inzichten en wensen van de inwoners. Ik heb gekozen voor een partij die staat voor oude waarden en tradities, een partij die gaat voor het algemeen belang en die mens en dier centraal stelt. 

Ik heb gemerkt dat de samenleving meer dan ooit snakt naar naastenliefde, rechtvaardigheid en solidariteit. Wat mij betreft draagt iedereen verantwoordelijkheid en doet iedereen mee. Als dit even niet meer lukt dan word je geholpen, maakt niet uit door wie. Ik sta voor een samenleving waarin we elkaar het licht in de ogen gunnen, maar waar we elkaar ook nog durven aanspreken als dat nodig is. Als CDA-politicus doe ik mijn best om de samenleving te dienen en mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld. Dit doe ik graag met mijn partijgenoten, maar ook met mijn collega’s in de gemeenteraad en het college van B&W die voor dezelfde publieke opgaven staan. 

Het CDA heeft laten zien niet weg te lopen voor problemen en durft het aan om te besturen. We staan er financieel goed voor, de lastendruk is laag gebleven en de gemeente zet alle zeilen bij om haar inwoners te dienen. Kwaliteit van de dienstverlening, lage lasten en transparant gemeentebestuur mag u van ons verwachten. 

Kijkend naar de toekomst voorspel ik dat we er nog lang niet zijn, er is nog veel werk aan de winkel en er komt van alles op ons af. Denk aan de oplopende zorgkosten en alle lastige maatschappelijke thema’s zoals armoede, sociale vereenzaming en veiligheid. 

Ik wil graag met mijn CDA-team de klus afmaken en samen met u denken in oplossingen en gaan voor maatwerk. Ik wil kijken wat mogelijk is, denken in kansen …… samen kunnen we de klus klaren. Stem 21 maart op een partij met een grote C, die ook staat voor compassie, stem 21 maart op het CDA Berg en Dal, lijst 1. 

<< Terug naar overzicht