Nick Bakker

Geboren in Ooij ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de landelijke en lokale politiek. 
Hoe werkt het besturen van ons land, en wat kan ik betekenen voor mijn eigen gemeente? 
Na het behalen van mijn VWO diploma was het dan ook een logische stap om aan de Radboud Universiteit van Nijmegen het vak politicologie te gaan studeren. Dat doe ik nog steeds met erg veel plezier.  

De volgende stap was mijn deelname als carrousel - lid bij het CDA omdat deze club écht oog en oor heeft voor de héle gemeente. Een prachtige ervaring en een mooie opmaat naar mijn volgende stap om nu gemeenteraadslid te willen worden. Mijn Ooijpolder behoort tot een van de mooiste leefgebieden in Berg en Dal en zelfs van Nederland. Mijn zorg en verantwoordelijkheid is dat dit ook zo moet blijven. Aandacht voor verenigingen, ondernemers, agrariërs en burgers.  

Ik weet dat de jeugd de toekomst heeft omdat ik daar zelf toe behoor als benjamin in de politiek. Zorgen dat de jeugd hier graag wil blijven wonen, en dat senioren hier een mooie oude dag kunnen slijten, daar ligt mijn uitdaging. 
We zullen het samen moeten doen, als één gemeente Berg en Dal, met de focus op mijn geboortegrond: de Ooijpolder. Daar wil ik met mijn CDA als raadslid voor staan.           

<< Terug naar overzicht